Beyza Şekerci kimdir

Ad Soyad: Beyza Şekerci Doğum Tarihi: 1988 Nereli: İstanbul Meslekler: , Ölüm Tarihi: -- Burcu:

Beyza Şekerci kimdir, dizi ve sinema oyuncusu. Beyza Şekerci, 1988 yılında İstanbul doğdu, Türk oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Klasik Bale Bölümünden mezun oldu. İstanbul Devlet Opera ve Balesi‘nde dans etmektedir. Es-Es‘teki Dilşa karakteri için de şive dersleri almıştır. Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, ‘İntikam’ dizisinin setinde başlayan aşklarını nikâh masasına taşıdı. Engin Hepileri ve Beyza Şekerci 27 Mayıs 2015 tarihin’de evlendiler.

Filmografisi
Beyaz Gelincik 2005
Süper Babaanne 2008
ES-ES 2008
Bitmeyen Şarkı 2010
Türkan 2011
Firar 2011
Gelmeyen Bahar 2013
Intikam 2013
Hayat Agaci 2014

Beyza Şekerci hakkında yapılan aramalar

Beyza Şekerci, Beyza Şekerci biyografi, Beyza Şekerci hayatı, Beyza Şekerci nereli, Beyza Şekerci kimdir, Beyza Şekerci eşi, Beyza Şekerci kaç yaşında, Beyza Şekerci fotoğrafları

İlgili Makaleler

Beyza Şekerci hakkında ziyaretçi yorumları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu