En Güncel Biyografi Sitesi, 18 Ekim 2017
Beğen 1

Carmen Electra kimdir

  • Ad Soyad: Carmen Electra
  • Doğum Tarihi: 20 Nisan 1972
  • Nereli: Sharonvillle, Ohio ABD
  • Burcu:


  • Meslekler:
  • Ölüm Tarihi: --

Carmen Electra kimdir, ABD’li model, aktris ve şarkıcı.

Gerçek adı Tara Leigh Patrick olan Carmen Electra, 20 Nisan 1972’de Ohio ABD.de dünyaya geldi. Annesini beyin tümörü, ablasını da kalp krizinden kaybettikten sonra 1988’de Ohio’dan Californiya’ya taşınır. Orada Prince ( Prince Rogers Nelson ) ile tanışan Tara, onun isteğiyle ismini Carmen Electra olarak değiştirir ve Paisley Park Record ile anlaşma imzalayarak 1993 de bir rap albümü çıkarır. 1995’te çeşitli TV programlarında konuk olan Carmen Electra, Mayıs 1996’da Playboy‘a kapak olur.

ABD’li model, aktris ve şarkıcı. Adını, Playboy dergisine verdiği cüretkar pozlarla, ve MTV oyun şovu Singled Out, televizyon dizileri Baywatch ve Summerland ile duyurdu. Baywatch dizisinde 1997-1998 yılları arası rol alır. 2003 yapımlı Baywatch filmi Baywatch:Hawaii Wedding’te oynar. Diğer filmleri ise: Good Burger (1997), The Mating Habits of the Earthbound Human (1999), the horror spoof Scary Movie (2000), Scary Movie 4 (2006), Epic Movie (2007).

İlk danDolls ile gerçekleştirirken, oynadığı Scary Movie, Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans, ve Disaster Movie gibi parodi filmler ile hafızalara kazındı.

Oyunculuğu eleştirmenler tarafından hep eleştirilmiş olan Carmen Electra Cypress Hill üyesi B Real ile 1995-1998 yılları arası beraber olur.

2003 yılında Red Hot Chilli Peppers grubunun gitaristi Dave Navarro ile evlenir ve çift MTV kanalı için Til Death Do Us Part:Carmen & Dave adlı evlilik şov programını yaparlar.

Evlilikleri : B Real ile 1995-1998 yılları arası beraber olur.
1998-1999 yılları arası Dennis Rodman ile bir yıl süren bir evliliği olur.
2003 yılında Red Hot Chilli Peppers grubunun gitaristi Dave Navarro ile evlenir, 2006’da boşanırlar.

Filmografisi :
An American Vampire Story, (1997)
Good Burger, (1997)
Starstruck, (1998)
The Chosen One: Legend of the Raven, (1998)
The Mating Habits of the Earthbound Human, (1999)
Christmas Vacation 2000, (1999)
The Great White Dope, (2000) (kısa içerikli)
Korkunç Bir Film, (2000)
Welcome to Hollywood, (2000) (belgesel)
Sol Goode, (2001)
Perfume, (2001)
Get Over It, (2001)
Rent Control, (2002)
Naked Movie, (2002)
Whacked!, (2002)
Uptown Girls, (2003)
My Bosss Daughter, (2003)
Starsky ve Hutch, (2004)
Mr. 3000, (2004) (Cameo)
Monster İsland, (2004)
Max Havoc: Curse of the Dragon, (2004)
Dirty Love, (2005)
Lil Pimp, (2005) (voice)
Searching for Bobby D, (2005)
Getting Played (2005)
Sürüsüne Bereket 2, (2005)
Date Movie, (2006)
Korkunç Bir Film 4, (2006)
American Dreams, (2006) (Cameo)
I Want Candy, (2007)
Meet The Spartans,(2008)
Full of It, (2006)
Hot Tamale, (2006)
National Lampoons Pledge This!, (2006)
Beyond Legend: Johnny Kakota, (2006)
Christmas in Wonderland(2007)

Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir
Carmen Electra kimdir

Etiketler

Carmen Electra kimdir biyografisi toplam 4.276 kez okundu. Bugün ise 1 kez okundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz